Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευβοια Φωτια 2019 : Fwtia Eyboia Ta Stoixeia Poy Apodeiknyoyn Ton Emprhsmo Video Nea Selida - Τα drones της πυροσβεστικής λήψεις μη επανδρωμένου αεροσκάφους του πυροσβεστικού σώματος πάνω από την αγριλίτσα ευβοίας, όπου.

Ευβοια Φωτια 2019 : Fwtia Eyboia Ta Stoixeia Poy Apodeiknyoyn Ton Emprhsmo Video Nea Selida - Τα drones της πυροσβεστικής λήψεις μη επανδρωμένου αεροσκάφους του πυροσβεστικού σώματος πάνω από την αγριλίτσα ευβοίας, όπου.. Νέο μήνυμα έστειλε τώρα το 112 για τη φωτιά στη βαρυμπόμπη με το οποίο ζητάει από τους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή. Μνήμες ιουλίου 2019 ξύπνησαν στην εύβοια με μία μεγάλη σε έκταση φωτιά που απειλούσε δασώδεις αλλά και κατοικημένες περιοχές από την πέμπτη, πλην όμως μετά από μαζικές και συντονισμένες. Ο τραγικός απολογισμός σε ένα βίντεο: Ο γενικός γραμματέας φυσικού περιβάλλοντος και υδάτων, κωνσταντίνος αραβώσης, διαβεβαίωσε ότι το δάσος «natura» δεν απειλήθηκε από τη μεγάλη φωτιά. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, δεν κινδύνευσαν.

Φωτιά τώρα στην καστανιώτισσα ιστιαίας. Ο τραγικός απολογισμός σε ένα βίντεο: Τα drones της πυροσβεστικής λήψεις μη επανδρωμένου αεροσκάφους του πυροσβεστικού σώματος πάνω από την αγριλίτσα ευβοίας, όπου. Στη σύσκεψη υπό τον υπουργό εσωτερικών τάκη θεοδωρικάκο συμμετείχαν ο γ.γ. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο evima.gr, ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής.

Synagermos Sthn Eyboia Megalh Pyrkagia Sthn Perioxh Manikia Eidhseis Nea To Bhma Online
Synagermos Sthn Eyboia Megalh Pyrkagia Sthn Perioxh Manikia Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Μνήμες ιουλίου 2019 ξύπνησαν στην εύβοια με μία μεγάλη σε έκταση φωτιά που απειλούσε δασώδεις αλλά και κατοικημένες περιοχές από την πέμπτη, πλην όμως μετά από μαζικές και συντονισμένες. Ο τραγικός απολογισμός σε ένα βίντεο: Ξέσπασε νωρίτερα φωτιά στα κριεζά ευβοίας. Πυρκαγιά στην περιοχή μακρυχώρι ευβοίας, πέμπτη 4 ιουλίου 2019. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Στην εύβοια ο κώστας μπακογιάννης. Τον ανθρώπο που προκάλεσε την οικολογική και οικονομική καταστροφή στην εύβοια αναζητούν οι αρχές με το σενάριο του εμπρησμού να κερδίζει έδαφος και μια μαρτυρία το ενισχύει. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας.

Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02.

Ο τραγικός απολογισμός σε ένα βίντεο: Την σεπ 6, 2019 05:52. Τρίτη, 23 ιουλίου 2019 23:39. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Μνήμες ιουλίου 2019 ξύπνησαν στην εύβοια με μία μεγάλη σε έκταση φωτιά που απειλούσε δασώδεις αλλά και κατοικημένες περιοχές από την πέμπτη, πλην όμως μετά από μαζικές και συντονισμένες. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Την ώρα που η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, οι εκτιμήσεις για το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής στην εύβοια προκαλούν θλίψη. Ολονύχτια επιχείρηση της πυροσβεστικής για να περιοριστούν τα μέτωπα. Πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς, ο αντιπεριφερειάρχης. Ο 64χρονος συνελήφθη αργά το βράδυ πριν ξεσπάσουν οι άλλες δύο εστίες τα μεσάνυχτα σε εκ. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου.

Στα θαρούνια έφτασε και ο περιφερειάρχης κεντρικής ελλάδος κώστας. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Τρίτη, 23 ιουλίου 2019 23:39. Ολονύχτια επιχείρηση της πυροσβεστικής για να περιοριστούν τα μέτωπα. Η φωτιά μέσα σε 25 λεπτά διένυσε απόσταση χιολιομέτρων.

Ane3elegkth H Fwtia Sthn Eyboia Ekkenwnontai Dyo Xwria Athens Voice
Ane3elegkth H Fwtia Sthn Eyboia Ekkenwnontai Dyo Xwria Athens Voice from www.athensvoice.gr
Ολονύχτια επιχείρηση της πυροσβεστικής για να περιοριστούν τα μέτωπα. Ο τραγικός απολογισμός σε ένα βίντεο: Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Φωτιά τώρα στην καστανιώτισσα ιστιαίας. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Στη σύσκεψη υπό τον υπουργό εσωτερικών τάκη θεοδωρικάκο συμμετείχαν ο γ.γ.

Μνήμες ιουλίου 2019 ξύπνησαν στην εύβοια με μία μεγάλη σε έκταση φωτιά που απειλούσε δασώδεις αλλά και κατοικημένες περιοχές από την πέμπτη, πλην όμως μετά από μαζικές και συντονισμένες.

Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς, ο αντιπεριφερειάρχης. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια και έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις της κύμης. Μνήμες ιουλίου 2019 ξύπνησαν στην εύβοια με μία μεγάλη σε έκταση φωτιά που απειλούσε δασώδεις αλλά και κατοικημένες περιοχές από την πέμπτη, πλην όμως μετά από μαζικές και συντονισμένες. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Ξέσπασε νωρίτερα φωτιά στα κριεζά ευβοίας. Η φωτιά καίει αγροτοδασική έκταση. Τα drones της πυροσβεστικής λήψεις μη επανδρωμένου αεροσκάφους του πυροσβεστικού σώματος πάνω από την αγριλίτσα ευβοίας, όπου. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: 23.000 στρέμματα έγιναν στάχτη προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Ο τραγικός απολογισμός σε ένα βίντεο:

Φωτιά τώρα στην καστανιώτισσα ιστιαίας. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 64χρονου για τη φωτιά που ξέσπασε στην εύβοια. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Ολονύχτια επιχείρηση της πυροσβεστικής για να περιοριστούν τα μέτωπα. Πέμπτη, αυγούστου 15, 2019 ειδήσεις εμπρησμός είναι η καταστροφική φωτιά που κατακαίει την εύβοια σύμφωνα με πληροφορίες που.

Fwtia Eyboia Se Katastash Synagermoy Tria Xwria Cnn Gr
Fwtia Eyboia Se Katastash Synagermoy Tria Xwria Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη», δήλωσε το πρωί της τυετάρτης ο δήμαρχος μαντουδίου γιώργος «κάηκαν πάνω από 20.000 στρέμματα. Πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς, ο αντιπεριφερειάρχης. Την ώρα που η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, οι εκτιμήσεις για το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής στην εύβοια προκαλούν θλίψη. Χαρδαλιά των ιταλών και ισπανών πιλότων πυροσβεστικών φωτιά στην εύβοια: Πυρκαγιά στην περιοχή μακρυχώρι ευβοίας, πέμπτη 4 ιουλίου 2019. Πυρκαγιά ξέσπασε περί τις 02:00 σήμερα σε δασική έκταση στην περιοχή βατήσι της καρύστου ευβοίας. Ο τραγικός απολογισμός σε ένα βίντεο: 23.000 στρέμματα έγιναν στάχτη προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας.

Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις της κύμης. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο evima.gr, ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το evima.gr, η φωτιά ξέσπασε στον κάμπο του βασιλικού στο δήμο χαλκιδέων και στο σημείο σπεύδουν ισχυρές. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Ολονύχτια επιχείρηση της πυροσβεστικής για να περιοριστούν τα μέτωπα. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, δεν κινδύνευσαν. Ο γενικός γραμματέας φυσικού περιβάλλοντος και υδάτων, κωνσταντίνος αραβώσης, διαβεβαίωσε ότι το δάσος «natura» δεν απειλήθηκε από τη μεγάλη φωτιά. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. 23.000 στρέμματα έγιναν στάχτη προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή. Μνήμες ιουλίου 2019 ξύπνησαν στην εύβοια με μία μεγάλη σε έκταση φωτιά που απειλούσε δασώδεις αλλά και κατοικημένες περιοχές από την πέμπτη, πλην όμως μετά από μαζικές και συντονισμένες. Την σεπ 6, 2019 05:52.

Ο γενικός γραμματέας φυσικού περιβάλλοντος και υδάτων, κωνσταντίνος αραβώσης, διαβεβαίωσε ότι το δάσος «natura» δεν απειλήθηκε από τη μεγάλη φωτιά ευβοια φωτια. Η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη», δήλωσε το πρωί της τυετάρτης ο δήμαρχος μαντουδίου γιώργος «κάηκαν πάνω από 20.000 στρέμματα.